Asiakaspalvelu

Myynti ja tekninen neuvonta:
044 -356 9000 +358 (0)44 356 9000


Ma-Pe klo. 9-17

Verkkokauppa:
  • Rahtikulut näkyvät kassalla
  • Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää jos ei muuta ilmoitettu tuotetiedoissa

Noutopiste: (Sovi käynti etukäteen!)
Vaasantie 837
66710 Kaitsor

Pyydä tarjous

Ruuvipaalutus tai ruuviperustus on nopea ja kustannustehokas perustamistapa kaikkeen rakentamiseen. Ruuvipaalut kierretään maahan kunnes saavutetaan riitettävä kantavuus ja päästään routarajan alapuolelle. Ruuvipaaluja perustettaessa ei tarvita mittavia maansiirtotöitä ja routaeristys voidaan välttää kiertämällä ruuvipaalun laippa routarajan alapuolelle. Ruuvipaalutuksella voidaan korvata perinteinen paalutus, pilariperustus ja erilaiset betoniperustukset.  Paaluperustus on ympäristöystävällinen; asennus on tärinätön sekä meluton ja työmaa pysyy siistinä. Kevyt asennuskalusto ei turmele pihoja ja istutuksia. 

Käyttökohteet

Käyttökohteita on rajattomasti, esim. autotallit, piharakennukset, asuinrakennukset, terassit, aidat, laiturit, pylväät, konehallit, kunnallistekniikka ja vedenalaiset perustukset. Paaluperustajat tarjoaa kattavan valikoman käsin- ja koneasennettavia ruuvipaaluja riippuen käyttökohteesta. Ruuvipaalun yläpäähän löytyy erilaisia kiinnikkeitä riippuen siitä, miten rakentamista halutaan jatkaa paalusta ylöspäin, esim. seinä, hirsikehikko tai pylväs.

Menetelmä säästää ajan lisäksi myös vaivaa ja rahaa. Kokonaiskustannukset jäävät lähes poikkeuksetta muita perustusmenetelmiä alhaisemmiksi.

Terassit ja lasiterassit

Ruuvipaalutus on suosittu perustamistapa terasseille ja lasiterasseille, koska se on ympäristöystävällinen perustamistapa, joka ei turmele pihoja eikä istutuksia.

Ruuvipaalut kierretään haluttuun korkeuteen ja paalun yläpäähän laitetaan sopiva kiinnike, yleensä L-kiinnike, missä on myös sivuttaissäätömahdollisuus. Terassin runko kiinnitetään suoraan ruuvipaaluun/kiinnikkeeseen. Katso asennusohje.

Ruuvipaalujen pituutta valittaessa on myös otettava huomioon terassin korkeus maanpinnasta.  Jos rakennuspaikka on rinteessä voidaan käyttää eripituisia ruuvipaaluja.

Jos suunnittelet lasitettua terassia, saattaa olla hyvä idea rakentaa ensin yhtenäinen terassi, jonka jälkeen voi laittaa lasituksen valmiin terassin päälle. Toinen vaihtoehto on lasituksen asentaminen suoraan terassin rungolle, jos halutaan eri lattiamateriaalit avoterassilla ja lasiterassilla.

                                      terassikuva_web.jpg

Aidat

Suunnitteletko pihaasi aitaa? Silloin kannattaa valita perustus, joka sekä kestää että pysyy suorana.  Käyttämällä ruuvipaaluja saat erittäin hyvän perustuksen ja lisäetuna säästät rahaa. Rakennusaika on myös lyhyempi kuin käyttämällä perinteistä betoniperustusta. 

Aidan perustukselle käytetään yleensä ruuvipaalujen lisäksi pilarikiinnikettä. Maaperä ja aidan korkeus vaikuttavat ruuvipaalupituutta valittaessa. Myös ympäristö ja aidan malli vaikuttavat mm. tuulikuormaan. Lähtökohta on, että pitää olla noin saman verran maapinnan alapuolella kuin yläpuolella.

                                      aita_web2.jpg

Autokatos

Perustettaessa autokatosta, ruuvipaalut sijoitetaan suoraan seinien ja pilareiden alle. Seinä tai seinän vaakajuoksu kiinnitetään paaluperutukseen L-kiinnikkeiden tai lattakiinnikkeiden avulla, rakennustavasta riippuen. Puiset pystypilarit kiinnitetään kätevämmin käyttämällä pilarikinnikkeitä

                                              carport2.jpg

Piharakennukset

Muut piharakennukset voidaan perustaa eri tavalla riippuen siitä halutaanko piharakennus lattialla vai ilman lattiaa. Yleisin tapa on se, että perustus tehdään autokatosmallin mukaan. Toinen ja nopea tapa on perustaa lattia ensin ja sitten asentaa piharakennus lattiarungon päälle.

Kestäviä laatuperustuksia vaivattomasti ja kustannustehokkaasti – ota yhteyttä Paaluperustajiin!

Suunnittelu - Myynti - Asennus