Tuotteet PihaPRO® - Kylpytynnyrit PihaPRO® - LAVO XL Valmis sis kansi Grafiitti

PihaPRO® - LAVO XL Valmis sis kansi Grafiitti

HUOM! Kuva on suunta-antava koska LAVO XL:ssa on istumapaikkoja 6 henkilölle. Kuvassa on se pienempi LAVO versio 5 henkilölle. Itsekantava tynnyri+ kansi kuuluu pakettiin + tehokas kamina.


Lue lisää
1490,00 €

Kuvaus

LAVO on monien mahdollisuuksien kylpytynnyri! Voit käyttää sitä sellaisenaan tai upottaa terassiin, verhoilla puulla tai miksei vaikkapa kivellä? Tynnyri on kevyt ja sen siirtäminen onnistuu helposti kahdelta aikuiselta. Voit siis helposti käyttää tätä kevyttä tynnyriä sekä mökillä että kotona! Tässä mallissa tyhjennys ja kaminan läpiviennit ovat valmiiksi asennettuna. Vastaanottajan tarvitsee vain liittää kamiina varusteineen.

Kylpytynnyri on itsekantava ja tehty muovista. Istuimien muotoilu pienentää tarvittavaa vesimäärää.  Lämmittimenä on meidän tehokas ulkopuolinen merialumiininen kamina, jonka teho riittää  nopeaan kylpyveden lämmittämiseen myös kovalla pakkasella.  Kaminan etupaneeli, luukku ja tuhkaluukku on ruostumattomatonta terästä.

 Teknistä tietoa:

-       Istumapaikkoja  6 henkilölle

-       Ulkohalkaisija 193 cm + kansi

-       Sisähalkaisija 180 cm

-       Syvyys 100 cm

-       Väri: grafiitinmusta

-       Muovikansi

-       Kamina: Ulkopuolinen 35 kW merialumiinilämmitin ja 2 m piippu sadehatulla, etupaneeli, luukku ja tuhkaluukku ruostumattomasta teräksestä

-       Kaminan läpiviennit asennettuna

-       Kaminan letkut+ letkunkiristimet

-       Tyhjennyshana

Kysy rahdin hinta Lappiin, saaristoon ja Ahvenanmaalle.