Meistä

Tervetuloa Paaluperustajat Oy:n sivuille!   – Yritys, jolla on 25 vuoden kokemus perustuksista ja maanrakennuksesta. Tänään ollaan erikoistuneita paaluperustuksiin, erityisesti ruuvipaaluilla. Verkkokaupastamme löytyy pääasiassa ”tee se itse”- ruuvipaaluja, jotka asiakkaat itse tai rakentajat asentavat. Tarjotaan myös valmiita perustuksia kiinteään hintaan. Tällä hetkellä voimme tarjota tätä palvelua ainoastaan Suomen markkinoille.  Jos olemassa olevan rakennuksen perustus on painunut, sinun kannattaa ottaa yhteyttä meihin niin löydetään ”uuteen” perustukseen sopiva ratkaisu.

Syksyllä 2013 alettiin, yhdessä henkilökunnan kanssa, toteuttamaan visioita oman laadukkaan kylpytynnyrin valmistuksesta. Tavaramerkki PihaPRO® rekisteröitiin ja kun kehitystyö oli valmis alettiin, pienimuotoisesti, valmistamaan tynnyreitä talvikuukausina. Näyttäytyi nopeasti että asiakkaat arvostivat uusia PihaPRO® - kylpytynnyreitä. Tynnyrin nopea lämmitysaika ja helppohoitoisuus oli vain muutama asia joka tyydytti asiakkaita, puhumattakaan PihaPRO® - tynnyrin tyylikkäästä ulkonäöstä.

Lisätyn kysynnän vuoksi siirrettiin tuotanto lopulta isompiin tuotantotiloihin ja tänään PihaPRO® och yksi Euroopan suurimmista kylpytynnyri-tuotemerkeistä. Edelleenkin myydään ja toimitetaan kaikki PihaPRO®- kylpytynnyrit suoraan asiakkaalle valmistajalta, ilman välikäsiä. Tynnyrit valmistetaan Pohjanmaalla, Suomessa, ja toimitetaan kaikkiin Pohjoismaihin.

Ruuvipaalujen ja kylpytynnyreitten lisäksi myymme myös erilaisia varastokontteja ja piharakennuksia. Olemme varastokonttien virallinen Suomen maahantuoja. Kontti toimitetaan elementteinä ja on helppo siirtää ja varastoida. Kontit löytyvät eri mittaisina. Kokoaminen onnistuu kahdelta henkilöltä helposti. Piharakennuksia löytyy laidasta laitaan, leikkimökeistä saunoihin. Meidän huvimajat/maisemahuvilat ovat myös suosittuja.

Ystävällisesti huomioikaa että meillä ei ole fyysistä kauppaa, vaan tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle toivottuun toimitusosoitteeseen, verkkokaupan kautta. Voit myös noutaa tuotteet itse, mutta sovi nouto etukäteen niin ollaan paikan päällä. Suomessa toimitetaan tuotteet Kaukokiidolla ja toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksesta, jos ei muuta ilmoiteta tuotetiedoissa. Ruotsiin toimitetaan kuorma-autolla ja toimitusaika on 4-6 arkipäivää tilauksesta.

Hyvä asiakaspalvelu ja nopeat toimitukset ovat Paaluperustajien tunnusmerkkejä, jotka yllättävät asiakkaat positiivisesti. Henkilökohtainen kontakti asiakkaaseen on meille tärkeä asia. 

 

 

Paaluperustajat TV:ssä

STRÖMSÖ
Seuraa miten luomme perustan Strömsöhön rakennettavalle kasvihuoneelle. http://arenan.yle.fi/tv/2121671/#/play

KOTIREMPAT
Katso miten tehdään perustus nopeasti ruuvipaaluilla!