Om oss

Välkommen till Pålgrundarna Ab – ett företag med 25 års erfarenhet av grundning och jordbyggnad. Idag är vi mera specialiserade på pålningsarbeten och speciellt skruvpålning. I vår nätbutik säljer vi i huvudsak ”gör det själv”-skruvpålar som oftast monteras av kunden själv eller av någon hantverkare i närheten. 

Vi erbjuder också nyckelfärdiga grunder till fast pris, vilket är en trygghet för kunden. För närvarande kan vi endast erbjuda denna tjänst endast Finland. Ifall du har sättningar i grunden, i befintliga byggnader, lönar det sig att ta kontakt med oss för att hitta en lämplig lösning och en "ny" grund. 

Hösten 2013  började vi, tillsammans med personalen, förverkliga visionerna om att göra en egen badtunna av hög kvalitet. Varumärket PihaPRO® registrerades och när utvecklingsarbetet var klart startades tillverkningen i en liten skala som sysselsättning under vintermånaderna. Det visade sig snabbt att kunderna uppskattade de nya badtunnorna och försäljningen tog fart. Badtunnans korta uppvärmningstid och lättskötthet var bara några saker som tilltalade kunderna, för att inte tala om PihaPRO® - badtunnans stilrena utseende.  


För att möta den ökade efterfrågan flyttades tillverkningen så småningom till större utrymmen och idag är PihaPRO® ett av de största varumärkena på badtunnor i Europa. Fortfarande säljs och levereras alla PihaPRO® badtunnor direkt från fabriken i Österbotten, Finland, till kunder i hela Norden, utan mellanhänder. 

Leveranser till Sverige sker med lastbil och leveranstiden är 4-6 vardagar från beställning, om inget annat uppges i produktinformationen. Hemleverans, vardagar 8-16. Om mottagaren inte är hemma, lämnas meddelande om var produkten kan avhämtas.

God kundbetjäning och snabba leveranser är kännetecknande för Pålgrundarna Ab, vilket överraskar kunden positivt. För Pålgrundarna är det viktigt att ha en nära kontakt med kunderna.

 

 

Pålgrundarna i TV

STRÖMSÖ
Följ med när vi grundar ett växthus som byggs i Strömsö. http://arenan.yle.fi/tv/2121671/#/play

KOTIREMPAT
Katso miten tehdään perustus nopeasti ruuvipaaluilla!