PÅLGRUNDARNA AB:S KÖPVILLKOR FÖR NÄTBUTIKEN

Företagsuppgifter

Pålgrundarna Ab

Vasavägen 837

FI-66710 KAITSOR

Tel: 044-356 9000

FO-nummer: 2331445-9

E-post: tilaukset@paaluperustajat.fi

 

ALLMÄNT

Pålgrundarna säljer varor till myndiga privatpersoner och företag. Alla priser är i EUR och innehåller 24 % moms, ifall inte annat anges. Beställningens totala pris syns i köpkorgen. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar.

 

BESTÄLLNING

Produkterna beställs på nätbutikens hemsida, genom att flytta produkten till köpkorgen och betala köpkorgens innehåll vid kassan. Alla kunduppgifter behandlas konfidentiellt. Kontaktuppgifterna som frågas efter i samband med beställningen används endast för beställningens leverans. Vi förutsätter att du bekantar och förbinder dig vid varje beställning till  köpvillkoren.

Obs! Vi levererar exklusive moms till Åland, skicka din beställning till tilaukset@paaluperustajat.fi, för att få en faktura utan moms på varorna. Även frakten kan avvika vid leverans till Åland så skicka gärna epost för offert.

 

LEVERANSVILLKOR

Vi väljer den leveransform som lämpar sig bäst för din beställning. Små paket (korta och lätta) levereras som postpaket och kan avhämtas från närmaste postombud. Större försändelser levereras med Kaukokiito lastbilstransport, hem till dig. Kaukokiito tar kontakt med dig för att komma överens om en exaktare tidpunkt för leveransen. Leveranstiden normalt 2-5 vardagar (kl. 8-16) från beställning, ifall inget annat anges i produktinformationen.

Fördröjning av leverans

Om leveransen fördröjs meddelar vi om det per telefon eller per e-post. Vi förbehåller oss rätten att befria oss från alla ersättningskrav till kunden som orsakats av fördröjning av leveransen.

 

Försvunna, skadade eller fellevererade produkter

Ifall produkten försvinner under transporten, skadas eller att du fått en fellevererad produkt, skall du omedelbart meddela vår kundservice endera per telefon eller per e-post tilaukset@paaluperustajat.fi

Meddelande om felleverans eller skadad produkt skall ske omgående och senast inom 7 dagar efter mottagandet av produkten. Ifall förpackningen är skadad vid mottagandet skall ALLTID en skadeanmälan göras till fraktaren och transportskadan skall noteras på fraktsedeln.

  

BETALNING OCH SÄKERHET

Vid beställning av varor via köpkorgen i nätbutiken, sker betalningen genast genom Paytrail betalningstjänst. Paytrail betalningstjänst är ett tryggt och snabbt sätt att genomföra beställningen och fungerar med alla bankers betalsystem på internet (paytrail.com).

Paytrail Abp
FO-nummer 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 0207181830

Order- och betalningsbekräftelse

Då din beställning gått fram skickas en orderbekräftelse till din e-post. För att betalningsbekräftelsen skall nå fram måste e-post adressen ifyllas korrekt i samband med beställningen.

 

Ångerrätt och returvillkor

Det är möjligt att returnera oanvända produkter inom 14 dagar från det att man tagit emot försändelsen, i enlighet med konsumentskyddslagens bestämmelser om distansförsäljning. Pålgrundarna Ab svarar inte för returkostnader.