Kylpytynnyrit kesakuva

Badtunnor PihaPRO®

Badtunnor, containerförråd och minireningsverk med hemleverans

Hos Pålgrundarna hittar du PihaPRO®-badtunnor som är vår egen tillverkning. Våra containerförråd är en smidig lösning när du behöver mera förrådsutrymme. För husbyggare och renoverare är våra BIOSMART®-minireningsverk en populärt val för avloppsrening.

 

BackgroundImage.Title

Pålgrundarna

Pålgrundarna Ab – ett företag med erfarenhet av grundning och jordbyggnad, som korsholmaren Jens Knipström grundade år 2010. Idag är vi specialiserade på pålgrunder, speciellt med skruvpålar. I vår webshop hittas manuellt monterade skruvpålar, som kunden själv kan montera lätt.

Hösten 2013 började vi förverkliga visionerna om att göra en egen badtunna, av hög kvalitet. Varumärket PihaPRO® registrerades, och är idag ett av de största varumärkena på badtunnor i Europa. Våra badtunnor säljs och levereras direkt till kunderna, utan mellanhänder.

Förutom skruvpålar och badtunnor säljer vi också containerförråd och gårdsbyggnader. Vi är Finlands officiella importör av dessa containerförråd.

God kundbetjäning och snabba leveranser är kännetecknande för Pålgrundarna Ab. För oss är det viktigt att ha en nära kontakt med kunden

Vår webshop är öppen för alla, såväl privatkunder som proffs.