Tuotteet BIOSMART® pienpuhdistamot BIOSMART® AAT-6 pienpuhdistamo

BIOSMART® AAT-6 pienpuhdistamo

Tuotekoodi: AAT6PLUS-icfin

Pienpuhdistamo, 1-3 henkilöä ja sopii mökille tai pienelle omakotitalolle. Pienpuhdistamo jäteveden käsittelyyn kunnallisen jäteverkoston ulkopuolella. Pienpuhdistamo on uniikki koska se toimiii ilman kemikaaleja. Puhdistamo on CE-merkitty.

Tuotekoodi: AAT6-icfin

Varastosaldo: Varastossa 

Lue lisää
3950,00 €

Kuvaus

BIOSMART® AAT6 pienpuhdistamo: Tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu mökille tai pienelle omakotitalolle!

Asutko alueella, jossa ei ole kunnallista jäteverkostoa? Ei hätää - BIOSMART® AAT6 pienpuhdistamo on suunniteltu juuri sinulle. Tämä kompaktin kokoinen puhdistusjärjestelmä soveltuu täydellisesti omakotitaloihin ja mökkeihin. BIOSMART® AAT6 hoitaa kaiken kotitaloutesi jäteveden, oli kyse sitten vessasta, kylvystä, keittiöstä tai pyykistä.

Puhdistus tapahtuu luonnollisesti ilman kemikaaleja. Patentoitu VFL®-vesivirtausratkaisumme perustuu suuren mittakaavan puhdistamoissa käytettyyn tekniikkaan, mikä takaa erinomaisen puhdistustuloksen. Lisäksi korkean puhdistusasteen ansiosta lietteen määrä vähenee merkittävästi. Liete tyhjennetään yleensä vain kerran vuodessa lieteautolla, mikä helpottaa puhdistamon ylläpitoa.

Asentaminen on helppoa kompaktin koon ansiosta, ja korkean toimintavarmuuden varmistamiseksi säiliössä ei ole liikkuvia osia. Voit luottaa siihen, että puhdistamo toimii luotettavasti pitkään ilman hankalaa huoltotarvetta.

Puhdistusprosessimme koostuu viidestä vaiheesta, jotka takaavat tehokkaan ja hajuttoman puhdistuksen. BIOSMART® on yksi Euroopan johtavista pienpuhdistamoiden valmistajista, ja voitkin olla varma, että valitsemalla meidät saat tulevaisuuden kestävän ja luotettavan ratkaisun.

BIOSMART® AAT6 pienpuhdistamo on CE-merkitty ja täyttää EN12566-3 standardin vaatimukset. Näin voit olla varma, että tuotteemme täyttää korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Valitsemalla BIOSMART® AAT6 pienpuhdistamon saat tehokkaan, hajuttoman ja ympäristöystävällisen ratkaisun kotisi jätevesien käsittelyyn. Ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta ja nauti puhtaasta ympäristöstä!
 
• Toimintavarma – säiliössä ei ole liikkuvia osia

• Helppo asentaa

• Puhdistus on hajutonta

• Edulliset käyttökustannukset

• CE-merkitty ja täyttää EN12566-3

 

Tekniset tiedot

Henkilömäärä: 1-3(4) 

Paino: 120 kg + alusta 600 kg, yhteensä n. 720 kg.

Halkaisija: 1410 mm + alusta 1800 mm

Korkeus: 2300 mm

Puhdistuskapasiteetti: 0,6 m3/vuorokausi

Tehontarve: 0,6 kWh/vuorokausi

Takuu

Puhdistamossa on 10 vuoden runkotakuu ja sähkölaitteissä on 2 vuoden takuu. 

 

Toimitussisältö

  • AAT-6 pienpuhdistamo
  • Kansi
  • Ohjausyksikkö
  • Ilmakompressori
  • Asennustarvikkeet
  • Betonialusta (tarjous)
  • Ankkurointitarvikkeet (tarjous)

Tarjous: tilaa viimeistään 30.4.2024 mennessä, niin saat betonilaatan sekä ankkurointitarvikkeet kaupan päälle  (arvo 380€). Kysy rahdin hinta erikseen Lappiin, Ahvenanmaalle ja saaristoon.

 

Ladattavat tiedostot:

BIOSMART Esite

Mittataulukko ja puhdistustulokset