Tuotteet Kylpytynnyri "tee-se-itse" PihaPRO® - LAVO rakennussarja grafiitinmusta

PihaPRO® - LAVO rakennussarja grafiitinmusta

LAVO on erilainen ja monien mahdollisuuksien kylpytynnyri. Se on edullinen perustynnyri mutta silti todella tehokas kamina.

Varastosaldo: Tilapäisesti loppunut. Kysy toimitusaika.

Lue lisää
1290,00 €

Kuvaus

LAVO on monien mahdollisuuksien kylpytynnyri! Voit käyttää sitä sellaisenaan tai upottaa terassiin, verhoilla puulla tai miksei vaikkapa kivellä? Tynnyri on kevyt ja sen siirtäminen onnistuu helposti kahdelta aikuiselta. Voit siis helposti käyttää tätä kevyttä tynnyriä sekä mökillä että kotona! LAVO on helppo ”tee-se-itse” -sarja, jossa asiakkaan vastuulle jää  ainoastaan läpiviennin asennus ja kaminan kytkentä.

Kylpytynnyri on itsekantava ja tehty muovista. Istuimien muotoilu pienentää tarvittavaa vesimäärää.  Lämmittimenä on meidän tehokas ulkopuolinen merialumiininen kamina, jonka teho riittää  nopeaan kylpyveden lämmittämiseen myös kovalla pakkasella.  Kaminan etupaneeli, luukku ja tuhkaluukku on ruostumattomatonta terästä.

 Teknistä tietoa:

-       Istumapaikkoja  5 henkilölle

-       Ulkohalkaisija 170 cm

-       Sisähalkaisija 159 cm

-       Syvyys 100 cm

-       Väri: grafiitinmusta

-       Muovikansi

-       Kamina: Ulkopuolinen 35 kW merialumiinilämmitin ja 2 m piippu sadehatulla, etupaneeli, luukku ja tuhkaluukku ruostumattomasta teräksestä

-       Kaminan läpiviennit (reiät eivät ole porattuja)

-       Kaminan letkut+ letkunkiristimet

-       Tyhjennyshana