Tuotteet PihaPRO® - Kylpytynnyrit PihaPRO® - AVANTO 10 avantopumppu

PihaPRO® - AVANTO 10 avantopumppu

AVANTO 10 - ei enää jään sahamista ennen pääsee avantoon! Järjestelmä pitää avannon auki kovillakin pakkasilla. Toimintaperiaate on yksinkertainen kun lämmin vesi lähellä pohja ilmataan ja sen avulla syntyy veden kierto missä lämmin pohjavesi nousee pinnalle ja pitää avanto sulana. Veden ilmastus on myös hyvä luonnolle.

Järjestelmä on erittäin energiatehokas ja voit käyttää myös ajastimella.  Käytäntö on osoittanut että n. 0,7 kWh sähkökulutus vuorokaudessa pitää 4,5 x 4,5 m avannon auki -8 C pakkasella joulukuussa. Se tarkoittaa n. 0,25€ vuorokaudessa . (laskettu sähkön hinta 0,30 €/kWh)

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää tällä hetkellä

Lue lisää
690,00 €
790,00 €
13%

Kuvaus

AVANTO 10 on avantopumppu ja käytetään avannon lisäksi myös venesatamassa tai pontoonilaiturin alla tai muissa paikoissa missä halutaan välttää jäävaurioita. Järjestelmä on mahdollista laajentaa jos on isompi avantouinti paikka tai venesatama. Kysy jos harkitset isompi järjestelmä.

AVANTO 10 asennus onnistuu ennen veden jäätymistä mutta on myös helppo laittaa myöhemmin jään päältä. Silloin tehdään muutama reikä jääkairalla ja ilmaletku+ilmanjakaja sijoitetaan jään alla ja ankkuroidaan pohjaan. Avantopumppu avaa avannon aika nopeasti riippuen jään paksuudesta mutta kestää yleensä n. vuorokauden ennen pääsee avantoon. Voit siis aloittaa avantouintia myös keskellä talvea tai järjestää tilapäinen talviuintipaikka esim mökillä.

Paketti sisältää:

-Eristetty laatikko kompressorille. Laatikko voidaan esim kiinnittää laituriin pohjaan läpimenevillä ruuveilla.  

-Laadukas ilmastuspumppu / kompressori 60 W, 230 V. Ilmamäärä n. 60 l/min. 

-Ilmaletku avantopumpusta ilmanjakajalle, n 8 metriä. 

-Ilmanjakaja joka ankkuroidaan pohjaan. Ilmajakajan halkasija n. 50 cm.

-Betonipaino

-Köysi betonpainolle/ilmanjakajalle että saa nostettu ja halutessa siirretty.

 

Tarjous: Tilaa nyt ja saat 100€ alennus!